Yrityksen tarina

Kissat ovat olleet osa elämääni yli 25 vuoden ajan. Vuosien varrella erilaisia ja eri hintaisia kissan raapimis- ja kiipeilypuita on tullut testattua. Vuosia mietin mistä saisi kissan raapimis- ja kiipeilytarpeen täyttävän puun, joka olisi laadukas, kestävä, yksilöllinen, muunneltava ja vähän tilaa vievä. Voisiko puu olla samalla tyylikäs ja sisustukseen sopiva huonekalu, jota jaksaisi katsella olohuoneessa? Miksi en ryhtyisi valmistamaan tuotetta itse? Muotoilijaystäväni kautta tutustuin muotoilijapuuseppään, joka innostui ideasta. Yhteistyömme tuloksena syntyi mielestämme oiva tuote, Kissapuu. Nyt on olemassa tukeva kissan raapimis- ja kiipeilypuu, jonka pystyy yksin kokoamaan ilman pysyvää kiinnitystä. Puu, joka kestää katseita ja aikaa. Ja on ympäristöystävällinen.

Kissan Ilo Oy syntyi heinäkuussa 2017.

Kissani Sissi (nukkui enkeliksi sateenkaarisillalle marraskuussa 2023) ja Smirre ovat olleet tuotteiden innoittajia.

kissapuu

KISSAPUUn

Tekijät

Kissan Ilo Oy on varsinaissuomalainen yritys. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan naantalilaisessa muotoilijapuusepänverstaassa Suomessa. Turkulainen verhoilija Matleena Uurtio-Anttila valmistaa nukkuma-alustat.

Tuulevi Aaltonen, Arto Arvilahti, Katri Haavisto, Eveliina Jurmu, Tiina Korhonen, Henna Laaksonen ja Onni Larri ovat ottaneet verkkokaupan kuvat.

Toimintaamme ohjaavat periaatteet

Ajaton design, toiminnallisuus & ympäristöllinen vastuu

Kissapuu-tuotteet on kissan ja omistajan tarpeiden näkökulmasta suunniteltu kestämään katseita ja aikaa. Sisustuksellisten ja huonekalunomaisten tuotteiden käyttöikää lisää mahdollisuus tilausvaiheessa räätälöidä ja valita materiaalit omaan sisustukseen parhaiten sopivaksi. Kuluvat osat voi verhoilla uudelleen laadukkaan nojatuolin tavoin.

Pyrimme omalta osaltamme vähentämään kertakäyttökulttuuria ja ympäristön kuormitusta. Muistamme vielä ajan, jolloin piti säästää ostaakseen haluamansa tuotteen. Usein hankinnasta oli iloa pitkäksikin aikaa. Kissakin kiintyy huonekaluihin, jotka säilyvät vuodesta toiseen. 

Kaikki Kissapuu-tuotteet valmistetaan laadukkaista, kestävistä ja mahdollisimman ekologisista materiaaleista.

Erinomainen palvelukokemus - kaikille kissakodin asukkaille

Laadukkaan tuotteen lisäksi haluamme palvella ensiluokkaisesti. Tavoitteemme on erinomainen asiakaskokemus tilauksen suunnittelusta tuotteen saavuttua kotiin.

Kissan arvostuksen & hyvinvoinnin edistäminen

Meidän kaikkien kotona vilistää viiksekkäitä ja hännäkkäitä eläinystäviä. Eläinten aktivointi, lajityypillisen toiminnan mahdollistaminen ja hyvinvointi on meille tärkeää. Kissojen arvostuksen lisääminen on tärkeää, joten teemme yhteistyötä niin eläinsuojeluyhdistysten, mm. Dewi ry, Hesy ry, Kissakummit ry ja Kissojen katastrofiyhdistys ry, kuin rotukissayhdistystenkin kanssa.  

Sosiaalinen vastuu

Kissapuu tuotteiden tekijät ovat mm. suunnittelun, verhoilun ja puusepäntaitojen ammattilaisia, joille maksetaan asianmukainen palkka tehdystä työstä. Työllistämme myös useita muita yksinyrittäjiä osallistuen kotimaisen hyvinvoinnin luomiseen maksamalla kaikki yritystoimintaan liittyvät maksut ja verot Suomeen.

kissapuu cat tree design from finland

Design from Finland

Meille on myönnetty Design from Finland-merkki. Täytämme v. 2020 voimaantulleet uudet vastuullisuuskriteerit. Lue lisää merkin kriteereistä (mm. investointi muotoiluun, käyttäjälähtöisyys, vastuullisuus)

Suomalainen työ

Kissapuu-designed-for-a-cats-lifetime_kissapuu valmistettu kissan eliniäksi

Kissapuu rekisteröity tavaramerkki

Kissapuun logo ja brändilogo ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä.

kissojen yhdeksän elämää cats have nine lives

Missiomme

Kissoilla sanotaan olevan yhdeksän elämää. Mielestämme yhden pitää riittää niin kissalle kuin kissapuulle.

- Rakkaudesta kissoihin-

Satu & kumppanit

Ota yhteyttä

info@kissapuu.fi tai puhelimitse 040 734 0562 / Satu Suhonen
Oletko kiinnostunut Kissapuu-tuotteiden jälleenmyynnistä? Sähköpostitse tavoitat nopeimmin!