Miksi Kissapuu?

KISSAPUU

AJATONTA DESIGNIA

Meidän mielestämme kissan kiipeily- & raapimispuukin voi olla
muotoilua ja designia; kissasi elegantti lempipaikka, joka kestää katseita ja aikaa. Huonekalunomainen ja siro Kissapuu miellyttää varmasti sisustuksellisestikin vaativaa kissan omistajaa.

Lisäksi Kissapuu mahtuu pieneen tilaan, sillä miksi
kiipeily- & raapimispuun pitäisi olla iso ja viedä runsaasti lattiatilaa? Kissahan haluaa kiivetä mahdollisimman ylös.

KISSAPUU

KESTÄVÄ - YKSI ELÄMÄ RIITTÄÄ

Kissoilla sanotaan olevan yhdeksän elämää, mutta Kissapuussa yksi elämä riittää. Puu on valmistettu laadukkaista, ekologisista ja kestävistä materiaaleista. Kuluvat osat voi verhoilla uudestaan, päällystäthän laadukkaan sohvankin uudestaan. Ei muovia tai pahvia roskaamaan ympäristöä.

Metallinen tanko kestää vantterammankin kissan tankotanssin. Kissan hyvinvoinnin kannalta mahdollisuus kiipeilyyn, kynsienhuoltoon ja venyttelyyn on tärkeää.

Kissakin kiintyy pitkäikäisiin huonekaluihin. Kissa on luontaisesti viisas luonnon ja ympäristön ystävä.

kissapuu

TÄYSIN RÄÄTÄLÖITÄVISSÄ

Voit valita tilausvaiheessa omaan sisustukseesi sopivat väri- ja materiaalivaihtoehdot. Räätälöimme myös huonekorkeuden. Tasojen määrän ja paikan tangossa voit valita kissakotisi tarpeiden mukaan. Voit siis suunnitella kotiisi yksilöllisen, lähes uniikin Kissapuun. 

KISSAPUU

EI PYSYVÄÄ KIINNITYSTÄ

Et tarvitse poraa, sillä Kissapuu seisoo tukevasti lattian ja katon välissä ilman pysyvää kiinnitystä. Voit helposti vaihtaa sen paikkaa, esim. kesällä katetulle parvekkeelle.

kissapuu

HELPPO KOOTA

Kissapuun pystyt kokoamaan yksinkin. Kokoamisohjeet eivät aikaansaa päänsärkyä, vaan olemme saaneet kiitosta ohjeiden selkeydestä. Tilauksen mukana saat tarvittavat työkalut.

kissapuu

LUPA SEINÄKIIPEILYYN

Jos kissasi on enemmänkin seinäkiipeilijä, tutustu Kissapuun kissan seinähyllyihin ja tikapuihin. Ne ovat erinomainen ratkaisu pieniin tiloihin kissan seikkailuun ja lepoon yläilmoissa. Hyllyt ja tikapuut on suunniteltu siten, että niitä voi käyttää myös kirjojen, kukkien tai koriste-esineiden esillepanoon. Myymme niitä myös sinulle, jolla ei ole kissaa – vielä.

KISSAPUU

RUOKAILUTASOT & ASTIAT

Valikoimassamme on myös lemmikkien ruokailutasoja ja ruokailuastioita. Monet kissat syövät mieluummin hieman korkeammalta kuin lattiatasolta, etenkin nivelrikosta kärsivät seniorikissat.

Koska jokaisella kissanomistajalla on kotona lukematon määrä ruokakuppeja, tasoissamme voit käyttää mitä tahansa ruokailuastiaa.

Myymme tasoja myös koirille tai koriste-esineitä varten.