Maksutavat

Asiakas voi maksaa tilauksensa Kissapuu.com-verkkokaupassa turvallisesti eri pankkien verkkopankkitunnuksilla, pankki- tai luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Maksu tapahtuu salatun yhteyden välityksellä.

Kissan Ilo Oy voi muuttaa käytettävissä olevia maksutapoja milloin tahansa. Kissan Ilo Oy:llä ei ole velvollisuutta hyväksyä muita maksutapoja kuin verkkokaupassa kullakin hetkellä saatavilla olevat maksutavat.

Suomeen toimitettavissa tilauksissa ostaja voi maksaa tilauksensa turvallisesti eri pankkien verkkopankkitunnuksilla, pankki- tai luottokortilla, laskulla tai osamaksulla.

Muualle kuin Suomeen toimitettavissa tilauksissa käytettävissä olevat maksutavat ovat PayPal, Visa, Mastercard ja American Express, Mobile Pay Tanskassa ja Norjassa.

Verkkokaupassa saatavilla olevia maksutapoja ja niiden ehtoja on selostettu tarkemmin alla. Asiakas vastaa siitä, että hän lukee ja hyväksyy kuhunkin maksutapaan kulloinkin soveltuvat maksupalveluntarjoajan tai luotonantajan ehdot tilausta tehdessään.

PAYTRAIL OYJ

Pankkien verkkopankkitunnuksilla ja pankki- tai luottokortilla maksettaessa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää ostajan maksun myyjälle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydetään ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä, Finland
Puhelin: +358 (0)20 718 1830

www.paytrail.com
Paytrail Oyj/Collector Bank AB

KLARNA AB

Asiakas voi valita maksutavaksi myös Klarna AB:n tarjoaman laskun (Maksa myöhemmin) tai Klarna Erämaksun.

Klarnan Maksa myöhemmin -laskun ehdot ovat seuraavat katso tästä
Klarna Erämaksu -maksutapaa koskevat Klarnan yleiset luottosopimusehdot tästä

Klarna AB:n kaikki tarkemmat ehdot ovat saatavilla tästä
Klarnan asiakaspalvelu kuluttajille tästä
Puhelin 09 – 425 99 771