Käyttäjäkokemuksia

Ihanat asiakkaamme ovat tarjonneet mahdollisuutta Kissapuun ostamista harkitseville käydä katsomassa puuta heidän kotonaan. Kodit sijaitsevat Lempäälässä, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Yhteystiedot saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme info@kissapuu.fi.

Kissapuu on nähtävillä eläinlääkäriasema Almavetissä Jyväskylässä sekä Kamu Oy:ssä Oulussa. Lue lisää Usein kysyttyä sivulta.

Lue Kanadalaisen Karen Satokin asiakaskokemuksesta täältä

 • erikoiskorkea kissapuun tanko, keinohamppuköysi, tammiviilutasot, erikoiskorkea kissapuu, kissan kiipeilypuu

  Ludwigin erikoiskorkea kissapuu

  Ludwigin kissapuun tanko on yli 3 metriä, joten se on tuettu seinään erillisellä kiinteällä seinätuella. Kattoon on tehty kaltevan katon kappale tangon kiinnitystä varten. Köysi on keinohamppua, tasot tammiviilua.

 • cat bed cat cushions

  Fudge nauttii vuohentaljasta

  Hollantilainen Fudge nauttii vuohentaljasta tuplatasollaan. Fudgen ja kaverinsa Amirin kissapuun materiaalit ovat: manillaköysi, tammiviilu ja osassa tasoissa on beige huopa.

 • kissan kiipeilypuu, kissapuu, kotimainen kissan raapimispuu

  Onnentyttö Lilli

  Lilli on onnen kissa: hänellä on yksi kissapuu makuuhuoneessa ja toinen olohuoneessa. Tämän puun materiaalit ovat: sisalköysi, koivuvaneri ja punainen huopa.

 • Venäjänsinisemme Max on nyt kuukauden päivät käyttänyt Kissapuutaan niin kynsihuoltoon, nokosiin kuin leikkeihinkin. Aina välillä sinne tasoille on piilotettu herkkuja Maxin löydettäväksi.

  En keksi mitään parannettavaa, tuote on kaunis, viimeistelty ja selvästi kissan mieleen. Mies kiitteli asennuksen helppoutta.

  Karin Saarinen ja Max, Ruutana

 • Kiitos niin kauniista kissapuusta - upeaa työtä ja nopea toimitus. Puu sopii kotiimme kuin se olisi siellä tehty. Ludwig näyttää pitävän siitä paljon!
  Marju Rouvinen & Ludwig, Espoo

 • Vuoden jälkeen:

  Monet ihmiset ovat kommentoineet, että toisin kuin tyypilliset kissapuut, jotka pilaavat asunnon tantta-tekoturkis -staililla, tämä luonnonmateriaalinen hoikka rakenne päinvastoin on tyylikkyyttä lisäävä elementti talossa.

  Puolen vuoden jälkeen:

  Laitan oheen kuvan viime viikolta Jijistä pesäänsä vartioimassa. Hauskaa, kuinka hän on ottanut tämän pesän vahvasti reviirikseen!

  Jos kiipeilypuun luona alamme kurotella ylös, kissa säntää vaikka kuinka kaukaa muualta huoneesta pesäänsä ettei vain kukaan pääse valloittamaan! Nytkin juuri aamukahvin ajan leikittiin yli puoli tuntia, niin, että Jiji pesässä möyrii ja minä raaputan kepillä ääniä pesän katosta. Saa kisun aivan vimmoihinsa : )) ! Köysikin on kestänyt täysin kupruilematta kaikki rymyämiset. Olemme kissan ohella NIIN tyytyväisiä investointiin. Monet kyläilijät ovat sanoneet, että tämä puu on kerta kaikkiaan tyylikäs, aivan kuin olisi osa taloa alun perin! Ja samalla sanovat, että yleensä näkevät aika kauheita mikromuovia tuottavia härveleitä, jotka kenottavat rikkinäisinä joka suuntaan... 

  Toimituksen jälkeen:

  Asensimme viime sunnuntaina kissanpuunne, jossa on kolme erilaista tasoa. Kokonaisuus tuli pienessä kätevässä paketissa (Kissapuun huomautus: tankopaketti on pitkä) ja oli todella helppo suunnitella ja asentaa haluttuun paikkaan. Se tarjoaa jatkossakin monia vaihtoehtoja säädellä tasojen paikkoja niin, että kissan muuttuvat mieltymykset tulevat huomioitua. Eikä mennyt kuin 3 päivää kun pentu löysi puunsa ja otti kaksi nukkumapaikka todella omakseen! Nyt hänet löytää pesästä pitkin päivää kun haluaa omaa rauhaa. Kissa rakastaa katsella ylätasoilta kattoikkunoista lintuja ja koiria kävelytiellä talon takana ja nukahtaa tämän "TV":nsä ääreen!

  Paula ja Jiji, Helsinki

 • OLEN MYYTY. Kun ensimmäisen kerran näin tämän kissojen kiipeilypuun instagramissa, olin hämmästynyt miten hienolta se näytti ja selvitin heti mistä se oli peräisin. Kun löysin Kissapuun, olin myyty samantien. Olen vertaillut muiden kiipeilypuiden rakennetta, mutta rehellisesti sanottuna mikään ei vedä vertoja tämän muotoilulle ja erittäin mukana
  ominaisuus on, että voit suunnitella oman kissapuusi. Lisäksi rakastan sitä, että kiipeilypuu on tehty kestävistä materiaaleista, kuten metallista, puusta, puuvillasta ja tukevasta köydestä.

  Muissa kissapuissa en tykkää siitä, että ne ovat vaikeita puhdistaa likaantuessaan, eivätkä ne kestä, vaan muovi, kartonki ja halpa kangas rikkoutuvat. Ja voidaan varmaankin todeta, että tavanomaiset kiipeilypuut eivät miellytä silmää.

  Piti kauan miettiä miten kertoa puolisolle, että suunnittelen käyttäväni yli 700 € kissapuuhun. Ei ole oikeaa tapaa kertoa siitä, mutta lopulta sain hänetkin innostumaan asiasta, että sisäkissat voisivat siten purkaa energiaa haittakäyttäytymisen sijaan. Ja miksi en ostaisi
  samantien jotain, joka kestää ja näyttää hyvältä!

  Nyt kuukauden jälkeen en voisi olla onnellisempi, kissat rakastavat puutaan. Ne leikkivät, nukkuvat siellä ja raapivat köyttä. Yksi kissani on keltaruskea ja jokainen sellaisen omistava tietää millaista taistelu ruoan kanssa on. Vaikka kisu on ollut tiukalla dieetillä jo vuoden, ylimääräisen rasvan pudottaminen vatsasta on ollut vaikeaa. Nyt kun kisu
  kiipeää tankoa ylös ja alas, olen huomannut selkeää parannusta myös painossa.

  Suunnittelemme vielä uutta sisustusta kissoille. Ja olen päättänyt ostaa sen uudestaan Kissapuulta!

  Nopea sivuhuomautus, omistaja on ollut erittäin avulias, ystävällinen ja vastannut instagramissa, kun pohdin mitä värejä valita ja tangon asennukseen liittyen. Vilpittömästi toivon parasta pienten yritysten
  omistajille, jotka tekevät työtään intohimolla.

  Jennifer van Huizen ja Amir & Fudge, Amsterdam, Alankomaat

 • cat tree for big cats kissapuu isoille kissoille

  Maine coon Dobby

  Kissapuussa riittää isoja tasoja isolle hollantilaismaine coonille pikku veljineen. Puun materiaalit: manillaköysi, tammiviilua ja alustoina irralliset pestävät nukkuma-alustat.

 • kissapuu_cat_wall_shelves_kissapuun_kissan_seinahyllyt

  Australiaiskisujen parkour-seinä

  Tonkineesi- ja venäjänsinisellä mirrillä on kaikki Kissapuun seinähyllyt. Iglu ylimpänä on erityisen suosittu, mutta tällä radalla kelpaa kiipeillä.

 • cat_climbing_tree_stylish_cat_furniture_design_cat_tree_tyylikas_kissapuu_design_kiipeilypuu

  Ragdoll-trion kissapuu

  Hollantilaistrion kissapuun jokaisella tasolla on vuohentalja tai vuohentaljasta tehty alusta. Puun materiaalit: manillaköysi ja tammiviilu ja koivuvaneri.

 • Siitä on nyt muutama viikko, kun Lollipopin kissapuu tuli elämäämme ja voin täysin luottavaisin mielin sanoa, että tämä on täysin tyydyttävä ja iloinen ostos. Lolly on 2-vuotias Maine Coon ja kuten useimmat rotunsa, hän on erittäin seurallinen, leikkisä, fiksu ja suloinen. Hän viettää suurimman osan ajastaan ​​tutustuen asuntoomme ja on onnekas, että hänellä on monia ikkunoita, joista voi katsella alla olevaa maailmaa, ja vaikka hän on mukanani monissa ulkoilmaseikkailuissa, hänellä ei ole suoraa pääsyä ulkomaailmaan yksin. Olin etsinyt kissapuuta/tornia, jonka avulla hän voisi tyydyttää kiipeily-, istuma- ja roikkumistarpeensa, mutta joka olisi myös turvallinen vuokra-asunnossamme (sekä kaunista katseltavaa). Löysin muutaman ehdokkaan, mutta yksikään ei tuntunut sopivalta meille. Onnen hetkemme koitti, kun löysin Kissapuun ja innostuin heti designista ja yrityksen ajatuksista tuotteidensa suunnittelusta ja ylläpidosta sekä niiden kestävyydestä. Sitten (kuten monet ennen minua) Satun tarjoama hämmästyttävä apu sinetöi kaupan. Hän vastasi kaikkiin (moniin) kysymyksiini sekä ennen ostoa että sen jälkeen. Hän jopa ennakoi kysymyksiä ja oli yhteydessä jälkikäteen vain varmistaakseen, että olin ymmärtänyt, pitäen Lollyn turvallisuuden ja nauttimisen hänen kissapuustaan ​​kaiken keskiössä - ja olen tästä erittäin kiitollinen.
  Asennus on yksinkertaista, ja sen voi tehdä yksi henkilö, mutta painavampien tasojen kohdalla sain ystävältä apua. Ohjeet ovat selkeät.
  Lollylta kesti kaksi esittelyä rakastuakseen kissapuuhunsa, eikä hän ole katsonut taaksepäin sen jälkeen. Hänet voi löytää roikkumassa kaikilta tasoilta, käpertyneenä torkkumassa ja metsästämässä suosikkisaalislelujaan kantaakseen niitä mukanaan lahjaksi. Olen onnekas, että hän nauttii hellittelystä, ja meidän mielestämme jopa jotkin tasot ovat ihanteellisia päästäksesi joihinkin hankaliin paikkoihin!
  Asuntomme ja sen kalusteet on valittu ja järjestetty tavalla, joka edistää Lollyn tutkimusmatkaa, mutta hänen kissapuunsa tyydyttää hänen erityiset kissan tarpeet ja hänen touhujensa katsominen siellä on meille molemmille täyttä onnea.
  Kiitos vielä kerran Satulle ja kaikille suunnittelussa, pakkaamisessa ja toimituksessa auttaneille.
  Ana ja Lollipop, Dublin, Irlanti

 • Puu oli nopea ja helppo asentaa, ainoastaan huonekorkeus oli hieman haastava, joten kierre jäi hieman pitkäksi. Asiakaspalvelu oli kuitenkin loistavaa ja toimititte eri kokoisen välipalan veloituksetta, tästä suurta plussaa. Minttu oli alkuun omaan tapaansa ennakkoluuloinen, mutta muutaman päivän jälkeen kävi jo leikkimässä puussa. Nyt muutaman viikon jälkeen nukkuu jo uudessa puussa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä puuhun ja sen ulkonäköön. Samassa tilassa Zooplussan tynnyrimallinen puu ja nyt kun kahden viikon päästä on tulossa pentu taloon, niin on erittäin todennäköistä, että Zooplussa lähtee kiertoon ja tilaamme toisen Kissapuun tuotteen.

  Pasi Liimatainen ja Minttu, Forssa  Kokoaminen oli helppoa, kiitos hyvistä kuvallisista ohjeista! Kissatkin rakastavata puuta, tiesin, että etenkin nuorempi kissani tulee pitämään ja viettääkin suurimman osan ajasta ylimmällä tasolla. Etsin netistä kotiini hyvää raapimispuuta, jonka tasot olisivat mahdollisimman korkealla. Olen kuitenkin myös tarkka kotini visuaalisesta ilmeestä ja suosin helposti puhdistettavia materiaaleja. Muut löytämäni puut olivat epäkäytännöllisen kokoisia (enemmin leveitä kuin korkeita) tai ne oli valmistettu helposti karvoittuvista ja vaikeasti puhdistettavista materiaaleista. Puunne osui silmääni positiivisesti. Pidin myös puun muokattavuudesta (kun kissoille alkaa tulla ikää, tasoja voi laskea) ja erilaisista tasovaihtoehdoista. Kiitos paljon hyvästä tuotteesta!

  Martta ja Nestori & Neppari, Helsinki

 • cat bed cat cushion kissan peti kissan nukkuma-alusta

  Sveitsiläinen Bibi

  Venäjänsininen Bibi rakastaa vuohentaljasta tehty nukkuma-alustaansa. Taljat hurmaavat kaikki kissat.

 • kissapuu ladder, kissapuu wall shelves, kissapuun tikapuut, kissan seinähyllyt, kissan seinäkiipeily, cat wall climbing

  Monty Skotlannissa

  Monty rakastaa seinäkiipeilyä Kissapuun tikapuissa. Tikapuut on tehty tammiviilusta ja hyllyt päällystetty punaisella huovalla.

 • kissan seinähylly cat wall shelf

  Somalikissatrion puuhaseinä

  Mikä ihana tähystyspaikka onkaan huopalaidallinen seinähylly. Aktiivisella kissatriolla on myös kissapuu riippumat-toineen. Vuohentaljat ovat erityissuosiossa.

 • Hei Satu:

  Kiitos uuden tason lähettämisestä Kissapuuhumme ja herkuista! Ne olivat oikein herkullisia. Kissapuu muutti uuteen kotiimme Bloomfieldiin Kanadan Ontariossa. Sen uudelleen asennus oli tosi helppoa... ja me rakastamme vuohentaljaa ylätasolla!

  Meillä on uusi koiraveli Darcy...joka ei ole vielä edes 6 kk vanha ja painaa jo 23 kg, kääk! Tarkkailemme häntä puustamme yläilmoista.

  Uuden talon ympäristössä on paljon puita, lintuja, oravia ja jopa jäniksiä ikkunasta seurattavaksi!

  Emme kaipaa takaisin isoon kaupunkiin.

  Iloisesti tervehtien

  Effie & Felix, Bloomfield, Ontario, Kanada

 • Meillä ollaan alusta asti oltu erittäin tyytyväisiä Kissapuun käyttäjiä! Kolmen kissani ehdoton suosikki on ollut tuplataso, joka on ihanan tilava niin painimatseille kuin päiväunillekin. Kissani eivät lähes koskaan nuku vierekkäin, mutta nyt löydän heidät lähes päivittäin yhteisunilta tuplatasolta - tämä on aikamoinen saavutus tuotteelta siis. Puu osineen on erittäin laadukas ja helppo asentaa yksinkin. Uusien tasojen ostelu ja niiden paikkojen vaihtaminen tuo hauskaa vaihtelua niin omistajalle kuin kissoille. On myös ehdoton plussa, ettei puun kiinnitys vaadi kajoamista seiniin tai kattoon, niin sen siirtely on mahdollista. 

  Olen lisäksi saanut Sadulta todella hyvää ja henkilökohtaista apua esimerkiksi tilattuani vahingossa väärän huonekorkeuden mukaisen kepin.

  Veera ja Sylvia, Lyydia & Liisi, Turku

 • Kissapuun tilaaminen oli helppoa ja toimitus oli nopea. Kaikki osat oli siististi pakattu ja vastasivat täysin verkkokaupan kuvia. Kokoaminen oli helppoa. Aluksi tanko pyöri, mikä tarkoitti sitä, että tanko ei ollut tarpeeksi kireällä. Tankoa saa siis kiristää ihan reippaasti.  

  Kissat nauttivat uudesta kiipeilytelineestä, sekä vanha että nuori. Kiipeilypuu vie vähän tilaa ja on sisustuksellisesti tyylikäs. Pidän myös siitä että puuhun saa tilattua lisäosia. Puuta on kiva muokkailla omien kissojen tarpeiden mukaisesti.

  Marjo-Riitta Nieminen ja Teppo & Eddie, Helsinki

 • Kissapuu saapui paljon nopeammin kuin odotimme, ja kissamme on siitä erittäin iloinen. Kumppanini kokosi puun erittäin helposti, myös erittäin selkeiden ohjeiden ansiosta (hollanniksi, niin odottamaton ja hyvä palvelu!).
  Löysin yrityksesi nopeasti googlaamalla. Halusimme todella kauniin, ohuen näköisen tangon, joka tukisi Maine coonia ja sinun sopisi täydellisesti siihen.
  Kiitos!
  Anna ja Dobby, Haarlem, Alankomaat

 • cat tree for multiple cats kissapuu usealle kissalle tukeva kissan kiipeilypuu kissan kiipeilykeidas study cat tree for many cats

  Keltaisten kissojen trio

  Pikin, Taavin ja Vallun puussa on monta tasoa. Metallitanko kestää uasemmankin kissan yhtäaikaisen kiipeilyn puussa.

 • cat ladder cat wall shelves

  Kissanpentuja tikapuilla

  Hollantilaisen brittikissojen kasvattajalla on Kissapuun tikapuuhyllystä (tammiviilu, beige huopa). Mikä pentukissojen poseeraus!

 • cat_climbing_tree_stylish_cat_furniture_design_cat_tree_tyylikas_kissapuu_design_kiipeilypuu

  Kissapuu hirsitalossa

  Norjalaisten metsäkissojen Sepon ja Sylvin kissapuu on yli 100 vuotta vanhassa hirsitalossa. Manillaköysi ja tammiviilu sopivat mainiosti talon henkeen.

 • Kissapuun asentaminen onnistui hyvillä ohjeilla kuin vettä vaan! Todella upea ja laadukas tuote. Olemme todella mielissämme, olette onnistuneet. Tuotteenne on enemmän kuin paras sarjassaan. Parempi kuin sopiva niin itse kiipeilijöille kuin myös meille ihmisille mm. sisutusta ajatellen! Emme ole tavanneet vastaavaa tuotetta. 

  Kauttamme puustanne on saanut kuulla jo moni muukin ympärillämme ja tuotteenne ovat alkaneet kiinnostamaan muitakin kissanomistaja ystäviämme. Kiitos myös mukana tulleesta personoidusta korttitervehdyksestä! Todella hieno "loppusilaus" kuin kaunis kirsikka kauniin kakun päällä. 

  On ollut todella yllättävää, että Willow. joka on arahko ja ujo rescue-kissa, jolle muutos on hankalaa & ahdistavaa, Kissapuu on ollut kiva ja helppo asia. 

  Kati ja Karri & Willow, Helsinki

 • Halusimme isojen kissojen temmellykset kestävän kiipeilypuun ja mietinnän jälkeen päädyimme sijoittamaan kotimaiseen kissapuuhun. Tilaus oli helppoa ja paketti tuli todella nopeasti. Tuote vaikutti laadukkaalta jo pakkauksen avausvaiheessa. Asennus onnistui hyvin, kun noudatti helppoja ohjeita. Kissat tykkää puun korkeudesta, tukevuudesta ja etenkin tilavasta tupla nukkumatasosta. Ehdottomasti hintansa arvoinen, laadukas ostos! 

  Minna Tiainen ja Taavi & Patu, Oulu

 • Tilasin kissalaamme sekä kissapuun että hyllyjä. Kaunis design ja laadukkaat tuotteet. Ja mikä tärkeintä kissoille mieleiset. Erityisesti pidin ominaisuudesta rakentaa oma kokonaisuus. Toimitus oli nopea ja ystävällinen palvelu. Suosittelen!

  Tiina Saarela, Kissala Pihilajan, Kokkola

 • Miona sai tupsulelun narulla joululahjaksi ja se pääsi heti suosikkilelujen joukkoon. Ollaan leikitetty heiluttelemalla ja perässä vetämällä, saatu mukavat vaanimis/hyökkäysleikit aikaiseksi. Lelu toiminut myös kissapuuhun kiinnitettynä, jolloin riippumattotasolla on ollut mukava leikkiä. Vuohentalja tuplatasolle toi kivan lämpöisen nukkumapaikan. Hyvää Uutta Vuotta,

  Anu & Miona, Rauma

 • norvegian forest cat norjalainen metsäkissa kissapuun riippumatto kissapuu isoille kissoille cat tree for big cats

  Matti, norjalainen metsäkissa

  Komea Matti rakastaa Kissapuun riippumattoa ja "penthouse" tuplatasoaan, jolle kisu kiipeää halutessaan olla rauhassa. Matin puu on tehty manillaköydestä ja tammiviilusta.

 • cat climbing tree kissan kiipeilypuu

  Kolme kissaa ja koira

  Ei vain kissoille - Kairos, Tink, Vader ja koira Leia ovat kaikki löytöeläimiä, jotta nauttivat loppu elämän kodissaan Kissapuustaan ​​Lontoossa. Puun materiaalit: koivuvaneri ja sisalköysi.

 • cat climbing tree kissan kiipeilypuu

  Bengalikissat Lontoossa

  Gavin & Velcro ovat mainio, puuhakas parivaljakko. Kissoilla on kodissaan yhteensä viisi kissapuu eri kokoonpanoilla: joissakin on tangon lisäksi vain yksi taso, jotta tankoa pitkin on helppo kiivetä "palomiestyylillä".

 • Hilma-kissa on tykännyt puusta ja kiivennyt sitä pitkin kattoon asti, ja nukkuu nukkumatasolla mielellään! Kokoaminen oli yksinkin melko helppoa ja onnistui hyvin.

  Ilona ja Hilma, Espoo

 • Kokoaminen onnistui erittäin hyvin & helposti. Taiga kissa on aivan rakastunut puuhun & minä myös!! Fantastinen tuote, onneksi olkoon!

  Olin etsinyt puuta kissalle monta kuukautta, netin kautta, mutta mikään ei kelvannut...Törmäsin teidän tuotteisiin Pinterestissä. Luin teidän tarinan & arvot, ja sitten ei enää ollut vaihtoehtoja - se on ihan paras!

  Nora ja Taiga, Helsinki

 • Kun meille tuli kissa, mietin Kissapuun hankkimista, mutta pidin sitä aika arvokkaana. No, kuitenkin parin-kolmen muun virityksen jälkeen päädyin sellaisen hankkimaan, koska aiemmat olivat niin kiikkeriä ja heppoisia - ei silti halpoja nekään.

  Kissoja on nykyään kaksi ja puu on ollut meillä reilun vuoden ja täytyy sanoa, että paras hankinta mitä kissoille saattoi tehdä. Puu on tukeva, tyylikäs, kestävä, muokattavissa ja mikä parasta, kissat rakastaa sitä! Sitäkin nimittäin mietin, että mitäs jos arvokas puu ei heille kelpaakaan, kuten kaikki aiemmat raapimistelineet ei kelvanneet, mutta vielä mitä! Joka kerta kun puu on purettu pois esim. sen paikan vaihtamisen vuoksi, kissat hyörivät ja pyörivät kuin ilmoittaakseen, että nyt sitten seis tuollainen touhu, meidän puuta ette vie!

  Tuplataso on juuri sopiva meidän kahdelle kissalle nukkumapaikaksi ja he todella nukkuvat siellä - lähes aina. Tietysti puuta myös raavitaan ja muuten vaan pidetään tähystely- ja kiipeilypaikkana; kuten sanottua, kissat rakastavat sitä.

  Meillä puussa on tuplataso ja askelmia, joihin nyt tilasin huovat ja tuplatasolle siihen tarkoitetun pehmusteen. Tilasin myös leluja, joihin kissat myös ovat aivan hulluna.

  Suosittelen Kissapuuta ehdottomasti paitsi tuotteen niin myös palvelun vuoksi. Palvelu on todella ystävällistä, nopeaa, jopa henkilökohtaista; viimeisin lisäosatilaus saapui vuorokaudessa tilauksesta! Tämän puolesta on helppo puhua; kiitos!

  Johanna Junkkari ja Maco & Mäkki, Lempäälä

 • Alunperin lähdin etsimään tukevaa ja turvallista kiipeilypuuta kissalleni, mutta huomasin että korkeat puut vaativat myös tilaa vievän pohjan. Asun kaksiossa, joten halusin löytää tuotteen, joka on korkea ja kissalle viihtyisä sekä tilaa säästävä. Kissapuun tuotteet täyttävät nämä kriteerit:) Kissapuun kotimaisuus oli myös iso plussa minulle, sekä tietenkin laadukkaat ja kestävät materiaalit. Tykkäsin ajatuksesta, että voisin itse päättää minkälaisista materiaaleista kissapuuni valmistetaan. Näinhän se tulee sointumaan hyvin sisustukseni kanssa. 

  Matkan ajaksi kissapuu oli pakattu hyvin (kaikki tavarat saapuivat perille ehjinä) ja pehmustettu ekologisesti paperilla. Kissapuun asennus kävi näppärästi, ohjeet tulivat perille monella eri kielellä ja selostus oli hyvin ymmärrettävä. Ainoa ongelma minulla oli se, etten ollut tarpeeksi pitkä ylettääkseni katonrajaan edes korkeimman tuolini päällä. Ehdotan, että kissapuun asentajat löytävät ensiksi itselleen tikkaat tai tarpeeksi pitkän apurin. Olen erittäin tyytyväinen, ettei kissapuu tarvitse pysyvää kiinnitystä. Voin siis vaihtaa puun paikkaa ilman pikkuremontin tarvetta. Olin hyvin vaikuttunut kissapuun tasojen pehmeydestä, puuosat ovat hiottu erittäin hyvin, ei todellakaan tule irtoamaan tikkuja. Asentamisen jälkeen en voinut muuta tehdä kuin ihailla lopputulosta, tämä kiipeilyteline onhan kaunis kuin mikä:)

  Minun pentuni pääsee kasvattajan hoivasta kotiin vasta elokuusta, joten valitettavasti minulla ei ole antaa kissallisia kuvia.

  Susu, Espoo

 • cat_climbing_tree_stylish_cat_furniture_design_cat_tree_tyylikas_kissapuu_design_kiipeilypuu

  Kanadalaiset siberiankissat Merry ja Pippin

  Torontolaissisarrusten kissapuu on tehty koivuvanerista ja sisalköydestä. Ensin kissoille tilattiin kaksi nukkumatasoa, mutta kissojen kasvettua vaihdettiin tilalle tuplataso, jolle molemmat mahtuvat yhdessä nukkumaan.

 • british shorthair cats brttiläinen lyhytkarvakissa kissapuu cat tree customized cat climbing tree

  Brittikissat Melbournessa, Australiassa

  Osa ja Mishka nauttivat ikiomasta Kissapuustaan maailman toisella puolella. Molemmilla on omat nukkumatasot. Puun materiaalit ovat: sisalköysi, koivuvaneri ja harmaa huopa. Ajatonta & tyylikästä.

 • kissan kiipeilypuu isoille kissoille; kiipeilypuu usealle kissalle, tukeva kissapuu, sturdy cat tree for multiple cats, cat tree for big cats

  Hömpsyn ja Tyrskyn kissapuut

  Vauhtikaksikolla on kaksi erikoiskorkeaa kissapuuta, joissa hyvin mahtuu yhtä aikaakin olemaan ja kiipeilemään. Köysi on sisalia ja tasot tammiviilusta.

 • Todella hieno ja laadukas tuote; mahtuu erinomaisesti pieneenkin tilaan. Alun epäröinnin jälkeen tumpelokin pystyi kasaamaan puun ihan itsekseen, ja asettuu jämäkästi paikoilleen. Miuku rakastaa ylintä tasoa, ja vetelee siinä nykyisin kaikki päikkärit - tai vahtii palvelijan epäilyttäviä touhuja.

  Sari ja Miuku, Helsinki

 • Kissamme on hyväksynyt mökille ostamamme korkean kissapuun. Hyvin on mennyt. Runko on kovassa kynsimiskäytössä. Tasoilla käy leikkimässä ja lepäilemässä. Hyvin on puu toiminut ilman lisätuki-palaa (huonekorkeus 311,8 cm). On niin kevyt tyttökissa eikä ole toista kissakaveria kisailemassa puussa. 

  Stiina, Espoo

 • Kissa: puolipitkäkarvainen maatiaiskissa Eldorado (omasta mielestään vähintäänkin leijonakuningas ja villikissojen villikissa). Luonteeltaan hyvin valikoiva kaiken uuden suhteen. Mielipide Kissapuusta: MAHTAVA. Ylhäälle siirrytään heti aamiaisen jälkeen ja siellä notkutaan koko päivä aina klo 14 asti, jonka jälkeen laskeudutaan sopivasti häiritsemään ihmispalvelijan Teams-kokousta, silppuamaan tärkeitä työpapereita tai muuten vain makaamaan tielle niin, ettei pysty työskentelemään. Tämän jälkeen esitetään yleisiä vaatimuksia ruoan, ulkoilun ja mitä nyt milloinkin kissan mieleen juolahtaa suhteen. Illalla onkin sitten hyvä spurttailla Kissapuussa niin että heikompaa ihan hirvittää. Yöksi sentään asetutaan nukkumaan vielä ihmispalvelijan sänkyyn pitkin pituuttaan ja mielellään viistosti poikittain. Kissapuu on erinomainen paikka pakoilla mm. imurointia sekä väijyä epäluuloisena vierailijoita.‍

  Johanna ja Eldorado, Riihimäki

 • Olen niin onnellinen että olen päässyt niistä kamalista, plyyshisistä ja huterista kissapuista eroon löydettyäni Kissapuun! Ja ennen kaikkea, minun ei tarvinnut tinkiä kissojeni viihtyvyydestä - päinvastoin. Tuote on nerokkaasti rakennettu niin että jokainen asiakas voi kustomoida itselleen (ja kissalleen) sopivan tuotteen ja lisätä ajan saatossa tasoja. Myös muutossa kulkee mukana, koska korkeutta voi säätää eikä jätä kattoon jälkiä, mikä on todella suuri asia!  Asiakaspalvelu on huippua, asiantuntevaa, omistautunutta ja lämminhenkistä, ja tuote tuli kotiin kannettuna ja pikku lahjoin varustettuna. Tässä tuotteessa on kaikki loppuun asti harkittua ja mietittyä, ja nykypäivänä myös erittäin arvostettavaa, että kaikki on kotimaista käsityötä. Suosittelen niille, jotka arvostavat laatua.

  Anu Vaissi ja Helka & Herpertti, Naantali

 • customized cat climbing tree kissan kiipeilypuu kissan raapimispuu cat scratching tree cat tower

  Ragdoll Lilin erikoiskiinnitetty kissapuu

  Lilin kissapuun tanko on kiinnitetty seinään L-seinäkappaleella, jonka avulla tangolle tehdään "Katto". Matalampi tanko soveltuu tällöin korkeampiinkin huonekorkeuksiin.

 • cat_climbing_tree_stylish_cat_furniture_design_cat_tree_tyylikas_kissapuu_design_kiipeilypuu

  Hildurin ja Wilbertin kissapuu

  Norjalaisten metsäkissojen kissapuussa on tuplatason & vuohentaljan lisäksi ping pong taso, jossa pallopelien lisäksi voi onkia herkkuja tai muita leluja. Mainio lelu kissan aktivointiin.

 • cat_climbing_tree_stylish_cat_furniture_design_cat_tree_tyylikas_kissapuu_design_kiipeilypuu

  Kiipeilykeidas kissojen ensikodissa

  Tämä ailan & Taffelin kiipeilykeidas on löytökissojen ilona kissojen ensikodissa Tampereella. Koivuvaneritasoilla ei ole huopia, jolloin ne on helppo pitää puhtaana ja vaihtaa pestäviä nukkuma-alustoja.

 • Kissapuu oli helppo koota ja asiointi oli helppoa. Runko on tukeva ja hyvin tehdyn oloinen, tasot kauniit ja sirot! Kokonaisuus on kiipeilypuuksi oikein kaunis. Etenkin seniori-ikäiset kissamme viihtyvät siellä erityisesti - pääsee ehkä karkuun pikku kissojen melskettä. Lämmin suositus.

  Tiia ja 5 kissaa, Ylöjärvi

 • Kissapuu on rakas sekä meille ihmisille että kaikille kolmelle kissalle. Kiipeilypuu tuoksuu hyvälle, on tyylikäs ja hyvänlaatuinen. Monipuoliset tasot tarjoavat kissoille turvalliset lepo- ja leikkimispaikat (välillä sitäkin tapahtuu siellä :-).

  Juliana Paski ja Diego, Xailyn & Vispi, Pajuja Cattery, Lieto

 • Nyt muutaman kuukauden käytössä ollut kissapuu-kiipeily-, raapima- ja tähystyskeidas on ollut loistava löytö kaikin puolin, niin tuotteen kuin asiakaspalvelunkin osalla! Tuote oli helppo koostaa ja tilata, toimitus oli vikkelä, välipalojen vaihto onnistui kuin ajatus. Tuote on kestävä ja laadukas, ja vieläpä hyvännäköinen, eikä sisällä plyysisiä "karvamag-neetteja" :-) Kaupanpäällisiksi hyvä mieli kotimaisen työn tukemisesta. Pisteet: 6/5.

  Hannele Tahvola ja Dompsu & Hömpsy (joka asuisi kissapuussa koko päivän, jos sinne vaan tarjoiltaisiin ruokaa), Helsinki

 • Ostin ensimmäisen kissapuun kolme vuotta sitten. Siitä tuli suuri hitti. Lilli nukkuu puussa kaiket päivät. Toisen puun ostin vuosi sitten olohuoneeseen. Sama juttu vaikka ensimmäinen puu onkin rakkain. Kissapuut on helppo koota, yksinäänkin, ne on tukevia ja turvallisia sekä kissalle että omistajalle. Materiaalit on kestäviä ja kotimaisia, ja työ kotimaista. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan kissapuun, ainoa puu jonka tarviit ostaa, kestää varmasti kovaakin käyttöä. Eiköhän nämä puut kestä minun ja kisun loppuelämän.

  Tarja Etelälahti ja Lilli, Jyväskylä

 • cat_climbing_tree_stylish_cat_furniture_design_cat_tree_tyylikas_kissapuu_design_kiipeilypuu

  Monitasoinen Kissapuu Englannissa

  Tässä kodissa on kolme mirriä. Kissapuu monine tasoineen tarjosi virikettä ja aktiviteettia kissojen ollessa riehakkaita pentuja.

 • multiple_level_cat_tree_for_many_cats_cat_tower_monitasoinen_kissan_kiipeilypuu

  Suloisia ranskalaisia brittikissoja

  Ailan & Taffelin kiipeilykeitaan tasot voi asetella näin. Kuva on Ranskasta lyhyt- ja pitkäkarvaisten brittikissojen kasvattajalta.

 • ruokailutasot_lemmikeille_cat_food_stands_and_food_bowls

  Siberiankissat herkuttelemassa

  Neo ja Lana herkuttelemassa Venandin ruokailukupeista Kissapuun ruokailutasoilla (täyspuu koivua). Kiva, kun ei tarvitse taivuttaa niskaa niin alas.

 • Puun asennus onnistui minulta vaikeuksitta. Etsin sutjakampaa kiipeilypuuta pienempään tilaan. Kiitos kauniisti muotoillusta ja hyvin valmistetusta Kissapuusta!

  Evelyn ja Faith & Emma, Vancouver, Kanada

 • Pojat ottivat puun heti omakseen.Välillä nahistellaan ylätasosta, jossa kyllä kaksistaankin nukkuvat. Koko porukka on tyytyväisiä.

  Margit ja Miska & Fedja, Kemijärvi

 • Minusta tässä Kissapuussa on hyvää juuri se, että voi ottaa huomioon kissojen "erilaisuuden", kuten ruumiinrakenteen ja persoonallisuuden. Joku voi olla arempi kiipeilijä, jolle tasot voi sijoittaa turvallisille etäisyyksille ja vaihdella niitä tarvittaessa.

  Riitta Kainulainen ja Tähti, Vantaa

 • Tilaamamme jatkopala (uusi tangon alapää) ja tuki saapuivat. Jälleen kerran laadukkaat tuotteet ja sopi juuri niin kuin suunnittelimme. Liitän pari kuvaa, jotta näette mihinkä niin korkeaa tankoa tarvitsimme. Iso kiitos asiantuntevasta ja asiakasystävällisestä palvelusta.

  Jukka & Tanja ja Loimu, Rovaniemi

 • sturdy_floor_to_ceiling_cat_tree_tukeva_lattiasta_kattoon_kissapuu

  Kissapuu Abu Dhadissa

  Lucy ja Luna ovat löytökissoja Arabi-Emiraateissa, jotka saivat kuusitasoisen kissapuun. Materiaalit ovat manillaköysi, tammiviilu ja harmaa huopa.

 • crib_hammock_kissapuun_riippumattotaso

  Vilma & Vihtori nauttivat pussukkatasosta

  Kisujen puussa on monta tasoa, mutta ehdoton lemppari on pussukkataso, jonne molemmat mahtuvat yhdessä.

 • maine coon at kissapuu ladder

  Maine coon Maya

  Maya on italialainen maine coon kissa, joka viihtyy kissapuun kulmalaida tikapuissa. Lupa seinäkiipeilyyn!

 • Kissapuiden ferrari - isot kehräykset hyväksynnän kera!

  Fabienne Frickmann ja Roosevelt, Switzerland

 • Meidän tyttömme ehdottomasti rakastavat kissapuutaan!!

  Karen Satok ja Merry & Pippin, Toronto, Kanada

 • Tuttavan kommentti: "Ei tuo mikään kissapuu ole. Se on kissojen luksusseikkailuhemmotteluyksikkö. En uskalla näyttää tuosta kuvaa meidän kissoille ettei niille tulisi ajatuksia..."

  Jaana Linna ja Piki, Taavi & Vallu, Tampere

 • Tämä on mahtava tuote, kiitos paljon. Se on hyvin tehty ja pidän vähäeleisyydestä. Olen etsinyt kuukausia jotain tyylikästä ja yksinkertaista. Etsin kauan tankoa, joka ei olisi iso ja paksu. Tämä on oikeanlainen ja sopii täydellisesti kotiimme. Hyvää työtä!

  Gillian Carmichael and MiuMiu & Gavin, Lontoo, Iso-Britannia

 • kissan seinähylly iglu cat wall shelf iglu

  Siamialainen Yuki Kanadassa

  Quebecilainen Yuki on ominut igluu hyllyn kokonaan itselleen, eikä jaa sitä perheen kolmen muun kissan kanssa :-) Puumateriaali on tammiviilu, huovan väri beige.

 • kestävä kissapuu durable and ecological cat climbing tree

  Taiga nauttii

  Varsinaista kissanelämää: loikoila auringonpaisteessa kissapuun riippumattotasolla ja tähystellä ulkomaailman tapahtumia.

 • kestävä kissapuu durable and ecological cat climbing tree

  Myrtti ja Nipsu

  Devon rex ja sphynx kissat nauttimassa ikiomasta kissapuustaan. Pesätaso tarjoaa yksityistä suojaa, mutta sieltä voi kurkistella huushollin tapahtumia.

 • Ostimme Kissapuun muutama viikko sitten ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä! Kaksi nuorta kissaamme ottivat puun heti omakseen; se on kynsienteroituspaikka, tarkkailupaikka, leikkipaikka ja nukkumapaikka. Edellinen raapimapuumme heilui ja lopulta vääntyi muodottomaksi kissojen riehumisen seurauksena, mutta Kissapuu on täydellisen tukeva ja kestää kissojen hurjimmatkin leikit hievahtamatta. Todella mukavaa on myös se, että tangon köysi jatkuu lattiasta aivan kattoon asti ja kissoilla on siis todella paljon kiivettävää ja raavittavaa.

  Innokkaana sisustajana olen erityisen tyytyväinen Kissapuun ulkonäköön, joka on ylivoimaisesti markkinoiden upein. Olemme saaneet paljon kehuja puusta ystäviltämme ja sellaisetkin vieraamme ovat ylistäneet puuta, jotka eivät edes itse omista kissaa! Puu sopii moderniinkin sisustukseen täydellisesti ja hieman tummempi manillaköysi näyttää todella tyylikkäältä. Tammiviilusta valmistetut tasot vaikuttavat todella laadukkailta ja sävy sopii kauniisti sekä lankkupöytäämme että parkettiimme. Tasot on myös helppo kiinnittää ja paketin mukana saimme kaikki tarvittavat työkalut. Erityisen mukavaa on, että tasot saa kiinnitettyä kuinka korkealle tai matalalle tahansa, koska tangon köysi jatkuu katosta lattiaan asti. Tämä oli meille todella tärkeää ja Kissapuu oli ainoa, joka mahdollisti toiveemme!

  Tangon ja tasojen lisäksi myös kaikki puun yksityiskohdat ovat laadukkaita ja huolellisesti viimeisteltyjä; puinen pyöreä jalka on ihanan yksinkertainen ja kattokiinnitys on pieni ja huomaamaton. Tangon pituutta kasvattamaan suunnitellut holkit ja niiden puupeitteet ansaitsevat myös kunniamaininnan; yhtä tyylikästä ratkaisua en ole nähnyt millään muulla valmistajalla. Tangon keskiliitos jää holkkien avulla täysin peittoon ja holkit sopivat täydellisesti Kissapuun muihin puuosiin.

  Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä haluan kiittää erinomaista asiakaspalvelua. Jokaiseen viestiin vastattiin käsittämättömän nopeasti ja asioidessa tuntui siltä, että jokaisesta asiakkaasta välitetään todella aidosti. Huonekorkeutemme oli pari senttiä alle standarditangon pituuden, mutta tämä ei ollut mikään ongelma, vaan meille räätälöitiin juuri sopivan pituinen tanko. Kun meillä tuli kysymyksiä, meitä autettiin todella ystävällisesti ja kaikki esittämämme haasteet ja toiveet otettiin tosissaan ja niihin pyrittiin etsimään paras mahdollinen ratkaisu. Edes erinomainen ei sanana riitä kuvaamaan asiakaspalvelun laatua, niin loistavaa kaikki palvelu oli. Kiitos teille upeasta tuotteesta ja kaikesta  avusta! Suosittelen Kissapuuta kaikille, se on joka pennin arvoinen!

  Varpu Aulavuo ja Hippu & Jaffa, Hyvinkää

 • Etsin pitkään tukevaa, mutta kaunista kiipeilyputa kissalleni ja mielessä kävi jo, pitääkö se itse rakentaa. Sitten löysin Kissapuun, joka oli juuri sitä mitä kaipasin. Se vie vähän tilaa, mutta tarjoaa paljon puuhaa kissalle, on kaunis katsella ja kestää käyttöä. Ainoa kuluva osa eli köysi on vaihdettava. Ja ennen kaikkea tässä ei ole pölyä tai karvoja kerääviä plyysipintoja! Toimitus oli todella nopea ja Kissapuu helppo asentaa. Sen voi siirtää, eikä lattiaan tai kattoon jää mitään jälkiä. Jokainen yksityiskohta oli tarkkaan mietitty ja huolehdittu siitä, että puu on kissalle turvallinen. Ja pakko vielä kehua asiakaspalveluakin, joka ei unohtanut asiakasta perinteiseen tapaan välittömästi, kun raha vaihtoi omistajaa. Hinta kirpaisee, mutta tämän elinaikana ehtii loppuun-kulumaan usempi muutaman satasen maksava iso, monitasoinen perinteinen raapimapuu. Halvemmaksi tulee siis pitkässä juoksussa.

  Paula Turunen ja Sissi, Turenki

  -------------------------------

  Neljän vuoden jälkeen:

  Kissapuu on kestänyt hyvin aikaa ja kahden kissan villiäkin takaa-ajoleikkiä. Molemmat kissat venyttelevät aina aamuisin putkea vasten, koska se on tarpeeksi korkea koko kissan pituuteen nähden. Puusta pääsee kätevästi seinään kiinnitetylle laudalle ja varsinkin Nana vetäytyy väsyneenä puun ylimmälle tasolle nukkumaan.

  Toimituksen jälkeen:

  Kissat nukkuvat ja leikkivät paljon eri tasoilla. Koska 3 tasoa saa sijoitettua lähelle katonrajaa, kissat kokevat ne turvalliseksi ja vetäytyvät usein peseytymään puuhun. Onni tykkää nukkua ylimmällä tuplatasolla. Taso on niin iso, että Onni mahtuu hyvin nukkumaan kyljellään tai kerällä. Tason laita on sopivan korkuinen, toisaalta se antaa suojaa, toisaalta sen yli näkee talon tapahtumat. Nana tykkää pienemmistä tasoista, varsinkin huopakattoisesta pesätasosta. Nana on kissoista arempi, joten suojaisempi taso on sille tarpeellinen.

  Kissat ovat kooltaan isoja. Niille on tärkeää, että pääsevät kynsimään ja venyttämään koko vartalon mitan puuta vasten. Siksi alin taso on sijoitettu melko korkealle. Puu on sijoitettu niin, että pääsevät laskeutumaan alas viereisen hyllyn kautta lattialle. Pidän kissapuun rakennetta tosi hyvänä, koska sen pystyy sijoittamaan vaikka keskelle huonetta, jolloin esim. tämä meidän ratkaisu toimii hyvin ja kissat tykkäävät. 

  Joten kiitokset hyvästä suunnittelusta. Puu on kestävä, kiristäminen silloin tällöin, ja taas pysyy tukevasti pystyssä.

  Elisa Mikkola ja Onni & Nana, Jokela

 • Kissapuun tilaaminen oli helppoa ja toimitus sujui nopeasti ja joustavasti. Puun saa helposti koottua yksinkin, ja ohjeet ovat selkeät. Kiitos myös ystävällisestä asiakaspalvelusta!

  Kissat tykkäävät uudesta puusta mielettömästi, mutta luulenpa että niiden omistaja vetää tässä pidemmän korren. Kissapuu on ensinnäkin todella kaunis! Se istuu makuuhuoneen sisustukseen uskomattoman hyvin. Sanoisin että se jopa kruunaa sen. Vaalin skandinaavisia linjoja, joten kissapuun selkeä ja yksinkertainen muotokieli miellyttää silmääni kovin. Asensin Kissapuun työpöytäni viereen, ja sen alin taso toimii tarvittaessa seisomapöytänä – tasolle mahtuu pieni läppäri.

  En keksi kokonaisuudesta mitään huonoa sanottavaa. Täysi kymppi!

  Eve ja Hera & Rhea, Turku

 • Olen saanut Kissapuu yrityksestä super hyvää palvelua kotiin asti toimitettuna. Apua raapimispuun kokoamisessa. Meidän kaksi kissaa on olleet tyytyväisiä ja nauttivat eri tasoista. Kissapuun raapimispuu on tyylikäs ja sopii sisustukseen. Palvelu on asiantuntevaa ja mukavaa. Sadulle henkilökohtaiset kiitokset ❤️

  Heidi Stade ja Vilma & Vihtori, Turku

  --------------------------------

  Kiitos kun soitit ja varmistit, että Kissapuu on pystytetty oikein ja että huolehditte asiakkaasta vielä ostamisen jälkeenkin. Hyvää palvelua!

  Fiona ja Livia & Lilla, Helsinki