design kissan huonekalu, kissahuonekalu, kissan kiipeilypuu, kissapuu

OVATKO KISSASI SPORTTIHIRMUJA VAI PENKKIURHEILIJOITA? MUISTATHAN AKTIVOIDA KISSAASI!

kun tarjoat kissalle kodin kissan aktivointi

Kissakodissa on oltava kissoille paljon vaihtoehtoista, mielekästä ja liikkumaan innostavaa tekemistä.

Kissojen aktivoiminen edistää kissojen hyvinvointia ja koska kissat ovat kiipeilijöitä ja saalistaja, niille on leikin kautta luotava mahdollisuus toteuttaa näitä viettejään.

Lelut aktivoivat kissoja ja niitä onkin hyvä olla monenlaisia. Jotkut kissat pitävät hiirileluista, jotkut palloradoista, jotkut älypeleistä, kuka mistäkin! Leluja voi valmistaa myös itse, netistä löytyy runsaasti suurenmoisia ideoita ja ohjeita. Muistathan tarkistaa säännöllisesti lelujen kunnon! Vain ehjät lelut ovat turvallisia kissoille.

Kissojen täytyy tuntea olonsa turvalliseksi, joten kissan leikittämisen, kiipeilyn ja muun aktivoimisen ei pidä olla kissalle pelottava kokemus.

Niin pelkotilat, kuin virikkeetön arkikin, aiheuttavat kissoille käytöshäiriöitä. Leikkiminen, harjaaminen, rapsuttelu ja silittely ovat kissojen ja niiden omistajien keskinäisille suhteille tärkeitä hetkiä.

KIIPEILY- JA RAAPIMISPUUT OVAT KISSALLE TODELLA TÄRKEITÄ!

Kissan hyvinvoinnin kannalta on oleellista, että se pääsee toteuttamaan lajityypillistä toimintaa eli kiipeilemään turvallisesti ja huoltamaan kynsiään aina halutessaan.

Täällä on ihastuttu Kissan Ilo Oy:n valmistamaan Kissapuuhun! Puussa on suorastaan ruuhkaa, kun kaikki kissat haluavat tutustua tähän pari päivää sitten koottuun mielenkiintoiseen kokonaisuuteen.

Kissan Ilo Oy:n puut ovat ekologisia, upean näköisiä ja ennen kaikkea kissoille todella mieluisia! Valmispakettien lisäksi Kissapuun osia voi hankkia esimerkiksi sitä mukaa, kun kissamäärä taloudessa kasvaa.

Kissapuu edustaa skandinaavista muotokieltä, se on huonekalunomainen, siro ja se mahtuu pieneenkin tilaan.

Kissapuu-tasojen nukkuma-alustat, riippumatto ja pussukkatason kangasosat valmistetaan luonnonvalkoisesta 100 % puuvillakankaasta.

Kissapuu on helppo puhdistaa. Puutasot voi siistiä pyyhkimällä ja huopatasot imuroimalla. Erilliset nukkuma-alustat voi pestä pesukoneessa 60 asteessa.

 Alkuperäinen julkaisu: Pirskatin kiva koti-blogi/Elisabeth Pihlajamäki

Kuvissa: Martta (harmaa), Vinku ja Lemmy (musta)

kissalle kiipeilypuu aktivointiin

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.